مدارک لازم و جزئیات ثبت نام حضوری پذیرفته‌شدگان ۱۴۰۳ مقطع کارشناسی

۲۸ مهر ۱۴۰۳ | ۱۶:۴۲ کد : ۲۹۸ اطلاعیه ها
مدارک لازم و جزئیات ثبت نام حضوری پذیرفته‌شدگان ۱۴۰۳ مقطع کارشناسی

مدارک لازم برای ثبت نام حضوری

کلیه پذیرفته شدگان سال ۱۴۰۳ که ثبت نام الکترونیک خود را با موفقیت انجام داده اند:

در ثبت نام حضوری و مراجعه به دانشگاه لازم است کلیه مدارک ذیل به دانشگاه ارائه شود. در خصوص هر گونه نقص مدرک متناسب با ضوابط آیین نامه های وزارت علوم و سازمان سنجش اقدام خواهد شد.

اصل و کپی شناسنامه (تمامی صفحات)

اصل و کپی کارت ملی (پشت و رو)

کارنامه قبولی سنجش

پرینت مرحله نهایی ثبت نام الکترونیک

چهار قطعه عکس پرسنلی 4*3

اصل مدرک متوسطه دوم (نظام ۳-۳-۶)

اصل ریزنمرات متوسطه دوم (نظام ۳-۳-۶)

اصل ریز نمرات سال دوازدهم

اصل ریز نمرا ت سال یازدهم

اصل ریز نمارت سال دهم

تاییدیه تحصیلی (رسید ثبت درخواست)

تاییدیه سوابق تحصیلی (رسید ثبت درخواست)

مخصوص آقایان

اصل و کپی کارت پایان خدمت/معافیت (پشت و رو) یا معافیت تحصیلی (رسید ثبت درخواست)

تذکر: تمام کپی‌ها و پرینت‌ها در برگه A4 و یک رو باشد.

پذیرفته شدگانی که در نظام آموزشی خود مقطع پیش دانشگاهی داشتند ملزم به ارائه مدرک پیش دانشگاهی و ریز نمرات آن می‌باشند.

چنانچه کارت ملی ندارید رسید مهر شده پیشخوان دولت که برای گرفتن کارت ملی اقدام کرده‌اید را ارائه نمایید.

حسب دستورالعمل ثبت نامی سازمان سنجش و اطلاعیه شماره ۴ از پذیرفته شدگانی که تا شهریور ماه ۱۴۰۳ فارغ التحصیل نشده اند ثبت نام بعمل نخواهد آمد.

دارندگان مدرک فنی حرفه ای و کاردانش صرفا با نظام ۳-۳-۶ اجازه ثبت نام در مقطع کارشناسی دارند و سایر نظام‌های آموزشی برای این مدارک فاقد اعتبار است و از آنها ثبت نام بعمل نخواهد آمد.

اداره آموزش و تحصیلات تکمیلی. @smmzahedi