اعلام اسامی پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد آزمون (اختصاصی طلاب) ۱۴۰۳ دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی+ جزئیات، زمان و نحوه ثبت نام

۱۶ شهریور ۱۴۰۳ | ۰۹:۲۹ کد : ۲۵۸ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها

پذیرفته شده محترم آزمون مقطع کارشناسی ارشد سال 1403 (اختصاصی طلاب) دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی، ضمن عرض تبریک و آرزوی موفقیت به نکات زیر جهت ثبت نام در این دانشگاه توجه نمائید:

فرآیند ثبت‌نام شما در دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی در دو مرحله، ثبت‌نام اینترنتی و حضوری به انجام خواهد رسید که انجام هر دو مرحله الزامی است.

ثبت‌نام اینترنتی:
پذیرفته شدگان مکلفند این مرحله از ثبت ­نام را در روز شنبه 24 شهریور ماه از طریق لینک زیر انجام دهند :

لازم است برای ثبت‌نام اینترنتی اسکن مدارک مورد نیاز که در این اطلاعیه آمده است قبل از ورود به سامانه انجام گردد.

مراحل ثبت نام اینترنتی:
*تکمیل اطلاعات درخواستی

*.بارگذاری تصویر صفحات شناسنامه

*بارگذاری تصویر کارت ملی (پشت و رو)

*بارگذاری تصویر عکس 4*3

*بارگذاری تصویر مدرک تحصیلی مقطع کارشناسی یا سطح دو (پذیرفته شدگانی که هنوز مدرک خود را دریافت ننموده اند لازم است گواهی فراغت از تحصیل خود را بارگذاری نمایند)

*بارگذاری تصویر ریزنمرات مقطع کارشناسی یا سطح دو

*بارگذاری تصویر کارت پایان خدمت

نحوه ثبت نام اینترنتی:
مراجعه به لینک زیر:

شناسه کاربری:
u031 و در ادامه شماره پیگیری

گذر واژه: کد ملی

پس از ورود به سامانه کاربری خود مطابق مسیر ذیل برای تکمیل فرمهای مربوطه اقدام کنید.

منوی آموزش- دانشجو- پذیرش غیرحضوری- پذیرش غیرحضوری دانشجویان جدیدالورود

تمام مراحل را انجام دهید و سپس ثبت نام نهایی خود را پرینت و در روز پذیرش حضوری به دانشگاه ارائه دهید. (عدم اخذ پرینت نهایی ثبت نام اینترنتی به منزله عدم ثبت نام در دانشگاه مذاهب اسلامی است)

تذکر: کلیه مکاتبات با استفاده از اطلاعات پایه از طریق سیستم اتوماسیون آموزش انجام می‌پذیرد، لذا عدم تکمیل فرم‌ها، یا درج اطلاعات غلط و یا به صورت ناقص موجب عدم ثبت‌نام نهایی و مشکلات آتی می‌گردد و عواقب آن به عهده پذیرفته شده خواهد بود.

. ** در صورت بروز اشکال در فرآیند ثبت نام اینترنتی با شماره 02166465252 داخلی 406 تماس بگیرید.

ثبت‌نام حضوری:

پس از ثبت‌نام اینترنتی لازم است پذیرفته شدگان در روز سه شنبه 27 شهریورماه به همراه اصل مدارک درخواستی به کارشناس آموزش(آقای حیدریان) جهت تشکیل پرونده فیزیکی مراجعه نماید.

اصل شناسنامه و یک نسخه کپی- اصل کارت ملی و یک نسخه کپی- اصل مدرک تحصیلی مقطع کارشناسی یا سطح دو- اصل مدرک نظام وظیفه و یک نسخه کپی- سه قطعه عکس 4*3 جدید-اصل کارت طلبگی

***نظام وظیفه: دانشجویان مشمول(آقا)  لازم است با مراجعه به سایت  epolice.ir  درخواست معافیت تحصیلی خود را ثبت نمایند. سایر دانشجویان تصویر کارت پایان خدمت یا معافیت دایم را به دانشگاه تحویل دهند.

***دانشگاه در مقطع کارشناسی ارشد فاقد خوابگاه می باشد.