نشست علمی آسیب شناسی قانون گذاری کیفری در دوران پسا انقلاب با حضور دکتر حسین میر محمد صادقی

۳۱ فروردین ۱۴۰۳ | ۰۸:۵۶ کد : ۱۷۴ اخبار و رویدادها

نشست علمی آسیب شناسی قانون گذاری کیفری در دوران پسا انقلاب به همت انجمن علمی فقه و حقوق دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی و با حضور دکتر حسین میر محمد صادقی برگزار می گردد.

این همایش با محوریت واکاوی سیاست های قانونگذاری کیفری در دوران پسا انقلاب، پرسش و پاسخ دانشجویی حول محور مسائل مختلف حوزه جزایی کشور، بررسی تطبیقی قوانین شبهه دار، ارائه رویکرد های قانون گذاری کیفری در مجلس دهم شورای اسلامی با حضور معاون قوانین مجلس شورای اسلامی در دوره دهم در سالن همایش های دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی برگزار می شود.

گفتنی ست دبیر علمی این همایش دکتر علی ایزدیار مدرس دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی و فارغ التحصیل مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری رشته حقوق کیفری و جرم شناسی از دانشگاه شهید بهشتی می باشد.

زمان برگزاری همایش روز دوشنبه ۳ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۵ الی ۱۷ می باشد.
محل برگزاری همایش نیز سالن همایش های شهید ماموستا شیخ الاسلام دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی واقع در خیابان روانمهر شهر تهران می باشد.

لازم به ذکر است حضور در این همایش برای عام می باشد و علاقه مندان خارج از دانشگاه جهت حضور، با شماره ۰۹۳۳۸۲۶۵۲۹۲ هماهنگی لازم را انجام دهند.

حضور برای عموم مجاز می باشد.