معاون پژوهش و فناوری دانشگاه بین‌المللی مذاهب اسلامی: راه‌اندازی مجله «الهیات عملی» برای نخستین مرتبه در کشور

۳۰ آبان ۱۴۰۲ | ۱۲:۰۶ کد : ۴۹ اخبار و رویدادها

دکتر عباس برومند اعلم، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه بین‌المللی مذاهب اسلامی از راه‌اندازی مجله «الهیات عملی» برای نخستین مرتبه در کشور به همت دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی خبر داد.

دومین جلسه شورای پژوهشی دانشگاه بین‌المللی مذاهب اسلامی در دوره جدید، با حضور اکثریت اعضا در روز دوشنبه 29 آبان‌ماه 1402 در سالن جدید جلسات دانشگاه برگزار گردید.

در این جلسه علاوه بر بررسی دستورات جاری پژوهشی، بر برگزاری همایش علمی در دو سطح ملی و بین‌المللی با مشارکت سایر مراکز علمی تاکید شد.

دکتر برومند در این نشست از راه اندازی مجله «الهیات عملی»، برای نخستین بار در کشور و در دانشگاه بین‌المللی مذاهب اسلامی، خبر داد و اشاره کرد نظر به محورهای میان‌رشته‌ای این مجله علمی نوبنیاد، از همه محققان در سراسر کشور دعوت می‌شود در این کار علمی مهم مشارکت داشته باشند.

وی اشاره کرد فراخوان ارسال مقالات برای مجله الهیات علمی به‌زودی در سطح کشور منتشر خواهد شد.