تمدید مهلت ثبت‌نام کاروان پیاده روی اربعین حسینی دانشجویان دختر دانشگاه تا ۱۷ مرداد

۱۴ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۲:۲۱ کد : ۲۶ اخبار و رویدادها

به اطلاع دانشجویان عزیز می رساند باتوجه به درخواست های مکرر شما عزیزان #مهلت_ثبت‌نام، در کاروان پیاده روی اربعین دانشجویان دانشگاه تا تاریخ ۱۷ مرداد تمدید شد.

همچنین اضافه می گردد با مساعدت خیرین محترم، هزینه‌ی سفر به ۴ میلیون ۵۰۰ هزار تومان برای دانشجویان و ادوار دانشگاه مذاهب اسلامی کاهش پیدا کرده و تلاش می‌گردد مساعدت‌هایی نیز از سوی دانشگاه بعنوان تسهیلات برای تعدادی از ثبت‌نام کنندگان به قید قرعه دریافت گردد.
ضمنا با توجه به سوالات مکرر شما عزیزان، در ثبت نام اولیه نیازی به داشتن پاسپورت نیست لذا با انتخاب گزینه ی «پاسپورت ندارم» به تکمیل ثبت نام خود اقدام کنید.

«این دعوت حسین است... لبیک ها کجایید...»
(کاروان ثائر)
#کاروان_پیاده‌روی اربعین ۱۴۰۲ دانشجویان دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی
تاریخ سفر :۲ الی ۱۳ شهریور ماه