آغاز نشست‌های مجازی معناشناسی در مطالعات قرآنی از ۱۴ فروردین به همت انجمن علوم قرآن و حدیث دانشگاه بین‌المللی مذاهب اسلامی

۱۳ فروردین ۱۴۰۳ | ۱۱:۱۰ کد : ۱۶۹ اخبار و رویدادها

سلسله نشست های علمی_تخصصی با رویکرد 《معناشناسی در مطالعات قرآنی》 از ۱۴ فروردین از سوی انجمن علمی علوم قرآن و حدیث دانشگاه بین‌المللی مذاهب اسلامی برگزار می‌گردد.

فصل چهارم سلسله نشست‌های علمی_تخصصی با رویکرد 《معناشناسی در مطالعات قرآنی》از ۱۴ فروردین الی ۲۱ فروردین ماه ۱۴۰۳ هر شب در ماه مبارک رمضان از ساعت ۱۹:۳۰ الی ۲۱:۳۰ (به صورت متغیر) توسط انجمن علمی علوم قرآن و حدیث دانشگاه بین‌المللی مذاهب اسلامی برگزار خواهد شد.

در این دوره اساتیدی همچون:دکتر احمد پاکتچی، دکتر علیرضا قائمی نیا، دکتر هادی رهنما، دکتر محمدعلی خوانین زاده، دکتر فرزاد دهقانی، دکتر مرتضی سلمان نژاد و دکتر عاطفه زرسازان خراسانی به ارائه مباحث می‌پردازند.

موضوعاتی همچون؛
استعاره های مفهومی و فضاهای قرآن/  بازخوانی مفهوم نفس در قرآن کریم با رویکرد معناشناسی همزمانی/ بازخوانی گفتمان در محورهای موضوعی قرآن ابزاری کارآمد برای کشف لایه های معنایی/ از خویشتنداری تا خداترسی-خداپناهی، بازخوانی فرآیند معناپردازی تقوا در گفتمان قرآن کریم/ عبور از خودکارشدگی در فهم مفاهیم قرآن کریم از رهاورد تربیت معناشناسانه ذهن: مطالعه موردی تقابل انبیا با مسرفان/ آزمونِ دوام مؤلفه های تاریخی برای معنای واژگان در بافتار متنی قرآن کریم: مطالعه موردی بسط  و انعام/ معناشناسی اسم "الرحمن" با رویکردهای تاریخی و ساختگرا در این نشست‌ها ارائه خواهد شد.

پیوند برگزاری نشست ها در بستر اسکای روم برای عموم علاقه‌مندان به نشانی زیر با گزینه میهمان امکان پذیر می‌باشد:

گفتنی است دبیر علمی و اجرایی برنامه الهام حیدریان دبیر انجمن علمی و دانشجوی کارشناسی ارشد علوم قرآن و حدیث بر عهده دارد.