اردوی علمی بازدید از پزشکی قانونی به همت انجمن علمی دانشجویی فقه و حقوق دانشگاه

۲۰ اسفند ۱۴۰۲ | ۰۸:۱۹ کد : ۱۵۹ اخبار و رویدادها
اردوی علمی بازدید از پزشکی قانونی به همت انجمن علمی دانشجویی فقه و حقوق دانشگاه

اردوی علمی بازدید از پزشکی قانونی به همت انجمن علمی فقه و حقوق دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی برگزار گردید.

این اردوی علمی با استقبال کم نظیر دانشجویان دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی و سایر دانشگاه ها با هدف تشریح عملکرد سازمان پزشکی قانونی در حوزه پزشکی و قضایی، تشریح آناتومی بدن، بررسی موارد مرتبط با حقوق پزشکی و تشخیص هویت و موارد مربوطه برگزار گردید

در طی این بازدید و بررسی، با حضور دو تن از کارشناسان خبره حوزه پزشکی و حوزه قضایی کشور در پزشکی قانونی کهریزک، پس از کالبد شکافی جسد متوفی مجهول الهویتی، بررسی های مختلف از جمله نحوه تشخیص علت مرگ، علل کالبدشکافی، بررسی مواد قانونی مرتبط با تعدد ضربات بر روی متوفی در جهت تشخیص عامل اصلی، انواع علل های مرگ، انواع فریب های دخیل در مرگ، سم شناسی و ... در حضور دانشجویان انجام گرفته و پس از پرسش و پاسخ دانشجویان قسمتی از بدن جسد متوفی(مغز)شکافته شده و از انواع علل مرگ از جمله سکته مغزی بررسی گردید.

برای اولین بار است چنین اردویی تلفیقی از مباحث پزشکی و حقوقی توسط انجمن علمی فقه و حقوق دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی برگزار می‌گردد.