نشست اعضای شورای بین الملل دانشگاه با مدیر مرکز تبیان در راستای گسترش همکاری های علمی بین المللی دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی

۱۹ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۰:۳۱ کد : ۱۵۷ اخبار و رویدادها

نشست بررسی راهکارهای همکاری با موسسه تبیان با حضور دکتر حامد شریعتی نیاسر دبیر میز افغانستان، دکتر محمود ویسی دبیر میز مصر، دکتر اصغر اجداد مدیر آموزش و تحصیلات تکمیلی و دکتر مریم غلامی دبیر شورای بین الملل دانشگاه وحجت الاسلام سید حسن موسوی مدیر موسسه تبیان و آقای عبدالغفور سیغانی معاون دانشجویی موسسه در روز چهارشنبه ۱۶ اسفندماه ۱۴۰۲ در محل دانشکده قرآن و حدیث برگزار شد.

در این نشست دکتر غلامی ضمن خوش آمد گویی به میهمانان به معرفی مختصری از دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی و اهداف و رسالت این دانشگاه در راستای تقریب میان مذاهب اسلامی اشاره کرد.

همچنین ایشان با اشاره به همکاری های علمی و فرهنگی صورت گرفته با کشور افغانستان، ابراز امیدواری کرد که این نوع همکاری های گسترش یابد.

در ادامه حجت الاسلام سید حسن موسوی ضمن تشکر از دعوت دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی به معرفی موسسه تبیان و فعالیت های آن موسسه اشاره کرد.

دکتر شریعتی نیاسر نیز ضمن خوش آمدگویی، به ارائه گزارشی از سفر اعضای هیئت علمی دانشگاه به افغانستان در راستای گسترش همکاری ها پرداخت.

دکتر اجداد نیز با بیان نکاتی در خصوص سابقه فعالیت های تقریبی دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی، این دانشگاه را محیطی امن و مناسب برای دانشجویان با مذاهب مختلف معرفی کرد.

دکتر ویسی نیز با حضور مجازی در نشست در خصوص گسترش همکاری ها با کشور دوست و برادر افغانستان ابراز امیدواری کرد. آقای عبدالغفور سیغانی نیز به معرفی فعالیت های موسسه در راستای جذب دانشجوی بین الملل اشاره کرد و دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی را یکی از دانشگاه مورد توجه دانشجویان افغانستان جهت ادامه تحصیل معرفی کرد. در پایان دکتر غلامی ضمن جمع بندی راهکارهای همکاری، آمادگی دانشگاه در خصوص همکاری علمی و فرهنگی با موسسه تبیان را اعلام نمود.