هفتمین جلسه شورای پژوهشی دانشگاه بین‌المللی مذاهب اسلامی با حضور اکثریت اعضا برگزار شد

دکتر عباس برومند اعلم، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی در هفتمین جلسه شورای پژوهشی دانشگاه در دوره جدید، از شروع همکاری دانشگاه با خانه کتاب ایران خبر داد.
معاون محترم پژوهشی و فناوری دانشگاه  ضمن تاکید بر اجرایی کردن مفاد تفاهم‌نامه دانشگاه بین‌المللی مذاهب اسلامی با خانه کتاب و ادبیات ایران افزودند  معاونت پژوهشی با توجه به امکانات و خدمات اعلام شده از طرف خانه کتاب بویژه خبرگزاری ایبنا، باید از فرصت پیش آمده جهت معرفی  اهداف و آثار  دانشگاه  استفاده نمایید.
وی در ادامه بر اهمیت جلسات نقد کتاب در سرای اهل قلم در معرفی برنامه های دانشگاه تاکید کردند .
شورای پژوهشی در ادامه این نشست شیوه نامه تهیه و تدوین در اساس نامه ها و کتاب های آموزشی را مصوب کردند.
هفتمین جلسه شورای پژوهشی دانشگاه بین‌المللی مذاهب اسلامی در دوره جدید، با حضور اکثریت اعضا در روز دوشنبه 23 بهمن 1402 در سالن جلسات دانشگاه برگزار گردید.