آغاز به کار واحد علم‌سنجی دانشگاه بین‌المللی مذاهب اسلامی

آغاز به کار واحد علم‌سنجی دانشگاه بین‌المللی مذاهب اسلامی

دکتر عباس برومند اعلم، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه بین‌المللی مذاهب اسلامی در ششمین شورای پژوهشی دانشگاه در دوره جدید، از آغاز به کار واحد علم‌سنجی دانشگاه خبر داد.

دکتر برومند با اعلام حضور دکتر عبدالرضا نوروزی از استادان صاحب‌نام علم‌سنجی کشور و یک کارشناس خبره، تأسیس واحد علم سنجی را در دانشگاه بین‌المللی مذاهب اسلامی رسماً اعلام کرد.

معاون پژوهش ضمن تبریک این مهم اظهار داشت با توجه به ارتباط تنگاتنگ این واحد با اعضای هیئت علمی و ضرورت برنامه‌ریزی رؤیت‌پذیری فعالیت‌های علمی و پژوهشی دانشگاه در چارچوب برنامه تحول از سوی واحد علم‌سنجی، خواستار تعامل و همکاری جدی اعضای هیئت علمی دانشگاه با این واحد شد.

وی اعلام داشت به همین مناسبت طی چند روز آینده یک نشست تخصصی جهت معرفی برنامه‌ها و اهداف واحد علم‌سنجی برای اعضای محترم هیئت علمی برگزار خواهد شد.

شورای پژوهشی در ادامه این نشست، آیین‌نامه انتخاب سرآمدان پژوهشی اعضای هیئت علمی و غیر هیئت علمی دانشگاه بین‌المللی مذاهب اسلامی را مصوب کرد. همچنین چندین طرح پژوهشی دیگر مورد ارزیابی و بررسی قرار گرفتند.

ششمین جلسه شورای پژوهشی دانشگاه بین‌المللی مذاهب اسلامی در دوره جدید، با حضور اکثریت اعضا در روز دوشنبه 9 بهمن 1402 در سالن جلسات دانشگاه برگزار گردید.