دیدار معاون پژوهشی دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی و رئیس شبکه کتاب

در بازدید از شبکه اینترنتی کتاب بررسی شد؛ راه‌های همکاری دانشگاه با شبکه کتاب
۰۸ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۳:۵۳ کد : ۱۲۴ اخبار و رویدادها
دیدار معاون پژوهشی دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی و رئیس شبکه کتاب

هفتم بهمن ماه 1402 جناب آقای دکتر برومند اعلم معاون محترم پژوهشی دانشگاه به همراه مدیر انتشارات به ‌منظور اجرایی کردن بندهای تفاهم‌نامه میان دانشگاه بین‌المللی مذاهب اسلامی با خانه کتاب و ادبیات ایران با رئیس شبکه کتاب آقای صحاف دیدار و گفتگو کردند.

رئیس شبکه کتاب (تلویزیون اینترنتی کتاب) آقای مجید صحاف از تاریخچه و برنامه‌های شبکه کتاب گزارش دادند.

همچنین درباره اینکه با تولید برنامه‌های ترکیبی ازجمله معرفی محصولات دانشگاه، ساخت برنامه‌های اختصاصی (رشته‌ها، اساتید، کتاب‌ها، کارگاه‌ها، نشست‌ها، کرسی‌ها و ...) و دادن لینک مستقل و تبلیغ در سایت دانشگاه.

در این برنامه‌ها سردبیری و اجرا و محتوا از دانشگاه و قالب خروجی با شبکه کتاب باشد. این شبکه قادر است همه نوع قالب را اجرا کند. در ادامه افزودند درصورتی‌که دانشگاه محتوای خوب و مناسب داشته باشد، شبکه کتاب ظرفیت و زیرساخت مناسب برای تولید برنامه‌های ترویجی و تحقیقی را دارد. ازجمله کار اساسی که شبکه کتاب برای دانشگاه می‌تواند داشته باشد دادن فضای اختصاصی با لینک به دانشگاه است.

آقای دکتر برومند تاریخچه‌ای از دانشگاه بیان کرد و افزود دانشگاه محتوای خوبی تولید کرده است اما لازم است که به کمک شبکه کتاب این محتوا با قالب مناسب عرضه شود تا هم موجب جذب و هم انگیزه بخشی مخاطب شود.

چنانچه این بستر و فضا به‌صورت مستمر در اختیار دانشگاه باشد، دانشگاه می‌تواند کتاب‌ها، مقالات مجلات و هر آنچه موجب تعامل میان مسلمانان و زیست مسالمت‌آمیز می‌شود را در سطح ملی، منطقه‌ای و بین‌المللی عرضه کند.

بهتر است که این همکاری مشترک به‌صورت فازبندی بر اساس فلوچارت انجام گیرد و شبکه کتاب برای دانشگاه مذاهب اسلامی که دانشگاهی مأموریت محور است یک شروع خوب را پیشنهاد دهد.

آقای محمد خلج معاون اداری و مالی خانه کتاب از پیگیری و مطالبات مقام معظم رهبری از دانشگاه و اینکه این تعامل میان خانه کتاب و دانشگاه سازنده بوده و برنامه‌های هر دو مرکز با هم قرابت و سنخیت دارد، سخن گفت و افزود: تولید محتوا از دانشگاه و قالب و شکل و آموزش از شبکه کتاب باشد.

در پایان از استودیوها و امکانات فنی موجود در شبکه هم بازدید شد.

نظر شما :