با همکاری دانشگاه مذاهب اسلامی کنفرانس بین المللی "کرامت انسانی" برگزار می گردد

با همکاری دانشگاه مذاهب اسلامی کنفرانس بین المللی "کرامت انسانی" برگزار می گردد

نشست هم اندیشی برگزاری کنفرانس بین المللی کرامت انسانی با حضور مسئولان دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی و مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی برگزار شد.

روز شنبه 30 دیماه 1402 نشستی با حضور دکتر عباس برومند اعلم معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی و دکتر مهدی بهنیافر نماینده علمی مجمع تقریب مذاهب اسلامی در مورد محورهای «کنفرانس بین المللی امت واحده و کرامت انسانی و چالش های خانواده در دنیای معاصر» برگزار گردید.

در ابتدای این نشست که با حضور برخی از اعضای هیأت علمی دانشگاه برگزار شد دکتر برومند ضمن تأکید بر همکاری علمی دانشگاه با مجمع تقریب مذاهب اسلامی در برگزاری هر چه بهتر این کنفرانس، تاکید کرد که برخی از اساتید دانشگاه به عنوان کمیته علمی این کنفرانس حضور پیدا کنند و در داوری، ارزیابی و مدیریت پنل های این همایش حضور داشته باشند.

در ادامه این نشست دکتر بهنیافر به ارائه گزارشی از جلسات متعدد با رؤسای دانشگاه های و اعضای هیأت علمی این دانشگاهها پرداخت و در تبیین اهداف اصلی کنفرانس، افزود: این کنفرانس دو هدف عمده را دنبال می کند. بیشتر کنفرانس های مجمع تقریب مذاهب اسلامی حول مباحث عقیدتی-کلامی، فقهی و تاریخی بوده است و این کنفرانس به هدف بهره مندی از دیگر ظرفیت های علوم انسانی مانند: جامعه شناسی، روانشناسی و ... است و به همین خاطر کوشیده ایم این حوزه ها در محورهای کنفرانس نمود و ظهور بیشتری داشته باشد و همچنین از بدنه دانشگاهیان بتوانیم بیشتر استفاده کنیم.

وی در بیان هدف دوم کنفرانس ضمن اشاره به چالش های متعدد دنیای معاصر گفت: هدف دوم کنفرانس بررسی یکی از چالش های مهم جهان معاصر است که در این میان چالش های خانواده به دلیل اهمیت آن در نظر گرفته شد. در ادامه این جلسه تعدادی از اساتید دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی به بررسی و ارزیابی محورهای کنفرانس پرداختند و پیشنهاداتی نیز ارائه و در اختیار نماینده علمی این کنفرانس قرار گرفت.