مجله علمی فقه مقارن و مطالعات تقریبی مذاهب اسلامی در ارزیابی سال ۱۴۰۱ حائز رتبه "ب" شدند

بنابه اعلام معاونت پژوهشی دانشگاه، مجله علمی فقه مقارن و مطالعات تقریبی مذاهب اسلامی در آخرین ارزیابی کیفی کمیسیون نشریات وزارت علوم حائز رتبه ب گردیدند.
معاون پژوهشی دانشگاه در پیامی به سردبیر و اعضاء هیات تحریریه این دو مجله، کسب أین موفقیت ارزشمند را تبریک گفته و بر تداوم تلاش ها برای ارتقاء مجلات علمی دانشگاه تاکید نمود.

شایان ذکر است مجلات فقه مقارن و مطالعات تقریبی مذاهب اسلامی در ارزیابی های سال های گذشته وزارت علوم رتبه ج را به دست آورده بودند.